GR3530 Venice

Svojim vlaknima visine 35 milimetara, Venice bismo označili kao vodeći model iz naše osnovne skupine.  Vlakna su oblika slova C, izrađena od polietilena, a podloga je od 100% polipropilenske tkanine s runom. Sadrži 17 850 šavova po metru kvadratnom, te 16.5 šavova na 10 dužnih centimetara. Proizvod je u potpunosti pet friendly, te ne predstavlja nikakvu opasnost za djecu. Nije obavezno nikakvo održavanje poput navodnjavanja i košenja, ali ju je poželjno po potrebi četkati. Zahvaljujući drenažnim otvorima između šavova, zagarantirana je vodopropusnost od 60 litara po minuti na 100 kvadratnih centimetara. Masa proizvoda po metru kvadratnom iznosi 2 145 grama. Maksimalna dužina pojedinačne role je 30 metara, a širina 4 metra.

GR4020 Santa Monica

Predstavljanjem ovog modela ulazimo u iduću razinu. Prvenstveno svojim vlaknima visine 40mm, Santa Monica je naš najprodavaniji proizvod. Cjenovno je blizak modelima iz osnovne ponude, ali smo pomoću korištenja dvije nijanse zelene boje u glavnim vlaknima, te dvije nijanse u podvlaknima dobili proizvod koji izgledom liči na modele iz viših cjenovnih rangova.

Vlakna su oblika slova C, izrađena od polietilena, a podloga je od 100% polipropilenske tkanine s runom. Sadrži 18 900 šavova po metru kvadratnom, te 18 šavova na 10 dužnih centimetara. Proizvod je u potpunosti pet friendly, te ne predstavlja nikakvu opasnost za djecu. Nije obavezno nikakvo održavanje poput navodnjavanja i košenja, ali ju je poželjno po potrebi četkati. Zahvaljujući drenažnim otvorima između šavova, zagarantirana je vodopropusnost od 60 litara po minuti na 100 kvadratnih centimetara. Masa proizvoda po metru kvadratnom iznosi 2 317 grama. Maksimalna dužina pojedinačne role je 25 metara, a širina 4 metra.

GR3540 Miami

GR4010 Soho

Ako bismo trebali birati najluksuznija gradska naselja na zemlji, na tom popisu svoje mjesto bi zasigurno našao i dio New Yorka poznatiji po akronimu SoHo (South of Houston Street). Po razini luksuza koji možete dobiti uz model Soho, zasigurno možete pronaći poveznicu. Kao najmekši model u ponudi zasigurno je opravdao svoje mjesto u premium segmentu. Još jedna značajka koja nije zanemariva je i završna obrada bez odsjaja (matte).Vlakna su visine 40 mm, te su ovalnog oblika , izrađena od polietilena, a podloga je od 100% polipropilenske tkanine s runom. Sadrži čak 18 900 šavova po metru kvadratnom, te 18 šavova na 10 dužnih centimetara. Proizvod je u potpunosti pet friendly, te ne predstavlja nikakvu opasnost za djecu. Nije obavezno nikakvo održavanje poput navodnjavanja i košenja, ali ju je poželjno po potrebi četkati. Zahvaljujući drenažnim otvorima između šavova, zagarantirana je vodopropusnost od 60 litara po minuti na 100 kvadratnih centimetara. Masa proizvoda po metru kvadratnom iznosi 3 185 grama. Maksimalna dužina pojedinačne role je 25 metara, a širina 4 metra.

PR4510

PR5015

PR5510 Central Park