NAŠA MISIJA

Raditi kvalitetno i prepoznatljivo kao što smo i do sada. Uz drvo se svi osjećamo toplije i sretnije, a uz naše usluge i proizvode osjećat ćete se sigurno.

Uvjerite se u sigurnu i kvalitetnu suradnju.

U našem prodajnom asortimanu možete pronaći velik izbor laminata, parketa, vinila, njihovih dodataka te drvenih i wpc podnih obloga za terase.

TERASE MONT-DS

F irma čija je djelatnost fokusirana na postavljanje wpc i drvenih podova, izradu i montažu drvenog namještaja, vrtnog namještaja, drvenih ograda, drvenih stepenica, pergola, umjetne trave i ostalih proizvoda od drveta.

Relativno mlado poduzeće ali sa višegodišnjim iskustvom, kvalitetom i brzinom u svim spomenutim djelatnostima. Sa sjedištem smo u Krapinsko-zagorskoj županiji, međutim trudimo se da ispunjavamo zahtjeve naših korisnika širom Hrvatske, te na taj način napredujemo i poboljšavamo našu uslugu.

Kvalitetni materijali su ključ uspjeha, tako da se trudimo i pri samom odabiru. Koncentrirani smo na vaše želje i zahtjeve, trudimo se da ostvarimo zadovoljstvo kod vas i da to isto i zadržimo.


Odlučili smo se za sve vrste parketa od masivnih do višeslojnih te raznih površinskih obrada. Nudimo domaće drvne vrste te široku paletu zanimljivijih egzotičnih južnoameričkih, afričkih i azijskih vrsta drveta.

Osim podova za interijere u ponudi je i više vrsta drvenih podnih obloga za eksterijere (deckinga) kao i laminatni podovi svih klasa otpornosti. Tu smo za vas. Uvjerite se u sigurnu i kvalitetnu suradnju. Kontaktirajte nas.

U veljači 2020. s radom počinje naša poslovnica TERASE MONT-DS sa sjedištem u Krapini, na adresi Frana Galovića 1B (nasuprot zgrade Fine). U našem prodajnom asortimanu možete pronaći velik izbor laminata, parketa, vinila, njihovih dodataka te drvenih i wpc podnih obloga za terase.