Queens

Queens je osnovni model u našoj ponudi, visine vlakana 28 milimetara. Vlakna su ovalnog oblika izrađena od polietilena, a podloga je od 100% polipropilenske tkanine s runom. Sadrži 13 650 šavova po metru kvadratnom, te 13 šavova na 10 dužnih centimetara. Proizvod je u potpunosti pet friendly, te ne predstavlja nikakvu opasnost za djecu. Nije obavezno nikakvo održavanje poput navodnjavanja i košenja, ali ju je poželjno po potrebi četkati. Zahvaljujući drenažnim otvorima između šavova, zagarantirana je vodopropusnost od 60 litara po minuti na 100 kvadratnih centimetara. Masa proizvoda po metru kvadratnom iznosi 2 225 grama. Maksimalna dužina pojedinačne role je 25 metara, a širina 4 metra.

Malibu

Iako je jedan od naših osnovnih modela, Malibu je i dalje nekoliko razina iznad osnovnih modela ostalih proizvođača, te je visine vlakana 30 milimetara. Vlakna su oblika slova C, izrađena od polietilena, a podloga je od 100% polipropilenske tkanine s runom. Sadrži 17 325 šavova po metru kvadratnom, te 16.5 šavova na 10 dužnih centimetara. Proizvod je u potpunosti pet friendly, te ne predstavlja nikakvu opasnost za djecu. Nije obavezno nikakvo održavanje poput navodnjavanja i košenja, ali ju je poželjno po potrebi četkati. Zahvaljujući drenažnim otvorima između šavova, zagarantirana je vodopropusnost od 60 litara po minuti na 100 kvadratnih centimetara. Masa proizvoda po metru kvadratnom iznosi 2 145 grama. Maksimalna dužina pojedinačne role je 30 metara, a širina 4 metra.

Venice

Svojim vlaknima visine 35 milimetara, Venice bismo označili kao vodeći model iz naše osnovne skupine.  Vlakna su oblika slova C, izrađena od polietilena, a podloga je od 100% polipropilenske tkanine s runom. Sadrži 17 850 šavova po metru kvadratnom, te 16.5 šavova na 10 dužnih centimetara. Proizvod je u potpunosti pet friendly, te ne predstavlja nikakvu opasnost za djecu. Nije obavezno nikakvo održavanje poput navodnjavanja i košenja, ali ju je poželjno po potrebi četkati. Zahvaljujući drenažnim otvorima između šavova, zagarantirana je vodopropusnost od 60 litara po minuti na 100 kvadratnih centimetara. Masa proizvoda po metru kvadratnom iznosi 2 145 grama. Maksimalna dužina pojedinačne role je 30 metara, a širina 4 metra.

Santa Monica i Beverly Hills

Predstavljanjem ovog modela ulazimo u iduću razinu. Prvenstveno svojim vlaknima visine 40mm, Santa Monica je naš najprodavaniji proizvod. Cjenovno je blizak modelima iz osnovne ponude, ali smo pomoću korištenja dvije nijanse zelene boje u glavnim vlaknima, te dvije nijanse u podvlaknima dobili proizvod koji izgledom liči na modele iz viših cjenovnih rangova. Beverly Hills je direktno usporediv s prethodnim modelom (Santa Monicom). Po specifikacijama su potpuno identični, a jedina razlika se krije u boji.

Beverly Hills odlikuje svjetlija boja za razliku od Santa Monice koja je zadržala tamnije nijanse. Vlakna su oblika slova C, izrađena od polietilena, a podloga je od 100% polipropilenske tkanine s runom. Sadrži 18 900 šavova po metru kvadratnom, te 18 šavova na 10 dužnih centimetara. Proizvod je u potpunosti pet friendly, te ne predstavlja nikakvu opasnost za djecu. Nije obavezno nikakvo održavanje poput navodnjavanja i košenja, ali ju je poželjno po potrebi četkati. Zahvaljujući drenažnim otvorima između šavova, zagarantirana je vodopropusnost od 60 litara po minuti na 100 kvadratnih centimetara. Masa proizvoda po metru kvadratnom iznosi 2 317 grama. Maksimalna dužina pojedinačne role je 25 metara, a širina 4 metra.

Chelsea

Ako bismo gledali visinu vlakana možda se i ne čini kao dostojan pripadnik srednjeg cjenovnog ranga, ali Chelsea ima skrivene adute. Zbog gušće postavljenih podvlakana može se istaknuti mekoćom. Vlakna su oblika slova C, izrađena od polietilena, a podloga je od 100% polipropilenske tkanine s runom. Sadrži 15 750 šavova po metru kvadratnom, te 15 šavova na 10 dužnih centimetara. Proizvod je u potpunosti pet friendly, te ne predstavlja nikakvu opasnost za djecu. Nije obavezno nikakvo održavanje poput navodnjavanja i košenja, ali ju je poželjno po potrebi četkati. Zahvaljujući drenažnim otvorima između šavova, zagarantirana je vodopropusnost od 60 litara po minuti na 100 kvadratnih centimetara. Masa proizvoda po metru kvadratnom iznosi 2 745 grama. Maksimalna dužina pojedinačne role je 25 metara, a širina 4 metra.

Tribeca

Možemo ju označiti kao model s precizno određenom namjenom. Tribeca se može pohvaliti svojim karakteristikama u ekstremnim uvjetima. Kao izrazito robustan model pronašao je svoju namjenu u javnim parkovima, dječjim igralištima, terasama javnih objekata i sličnim terenima koji uvjetuju otpornost. Te karakteristike može zahvaliti ojačanim šavovima, te čvršćoj podlozi. Vlakna su oblika slova C, izrađena od polietilena, a podloga je od 100% polipropilenske tkanine s runom. Sadrži 15 750 šavova po metru kvadratnom, te 15 šavova na 10 dužnih centimetara. Proizvod je u potpunosti pet friendly, te ne predstavlja nikakvu opasnost za djecu. Nije obavezno nikakvo održavanje poput navodnjavanja i košenja, ali ju je poželjno po potrebi četkati. Zahvaljujući drenažnim otvorima između šavova, zagarantirana je vodopropusnost od 60 litara po minuti na 100 kvadratnih centimetara. Masa proizvoda po metru kvadratnom iznosi 3 005 grama. Maksimalna dužina pojedinačne role je 25 metara, a širina 4 metra.

Soho

Ako bismo trebali birati najluksuznija gradska naselja na zemlji, na tom popisu svoje mjesto bi zasigurno našao i dio New Yorka poznatiji po akronimu SoHo (South of Houston Street). Po razini luksuza koji možete dobiti uz model Soho, zasigurno možete pronaći poveznicu. Kao najmekši model u ponudi zasigurno je opravdao svoje mjesto u premium segmentu. Još jedna značajka koja nije zanemariva je i završna obrada bez odsjaja (matte).Vlakna su visine 40 mm, te su ovalnog oblika , izrađena od polietilena, a podloga je od 100% polipropilenske tkanine s runom. Sadrži čak 18 900 šavova po metru kvadratnom, te 18 šavova na 10 dužnih centimetara. Proizvod je u potpunosti pet friendly, te ne predstavlja nikakvu opasnost za djecu. Nije obavezno nikakvo održavanje poput navodnjavanja i košenja, ali ju je poželjno po potrebi četkati. Zahvaljujući drenažnim otvorima između šavova, zagarantirana je vodopropusnost od 60 litara po minuti na 100 kvadratnih centimetara. Masa proizvoda po metru kvadratnom iznosi 3 185 grama. Maksimalna dužina pojedinačne role je 25 metara, a širina 4 metra.

Manhattan

Dugo je držao titulu najprestižnijeg modela u ponudi, a Manhattan je to potpuno zasluženo i bio. Sa svojim vlaknima visine 50mm se ističe u odnosu na sve prethodnike. Znamo da izgled vara, tako i Manhattan garantira izuzetnu izdržljivost i može odgovoriti na najteže izazove. Vlakna su oblika slova C , izrađena od polietilena, a podloga je od 100% polipropilenske tkanine s runom. Sadrži  11 340 šavova po metru kvadratnom, te 18 šavova na 10 dužnih centimetara. Proizvod je u potpunosti pet friendly, te ne predstavlja nikakvu opasnost za djecu. Nije obavezno nikakvo održavanje poput navodnjavanja i košenja, ali ju je poželjno po potrebi četkati. Zahvaljujući drenažnim otvorima između šavova, zagarantirana je vodopropusnost od 60 litara po minuti na 100 kvadratnih centimetara. Masa proizvoda po metru kvadratnom iznosi 2 954 grama. Maksimalna dužina pojedinačne role je 25 metara, a širina 4 metra.

Bel Air

PREMIUM. To je sve što trebate znati o modelu Bel Air. Revolucionaran proizvod izuzetno realnog izgleda, zavarao bi vas kako se radi o prirodnoj travi. Svoju hiperrealističnu izradu može zahvaliti čak 3 nijanse zelene boje u glavnim vlaknima, te čak 3 nijanse boje u izradi podvlakana. Izrazito gusti šavovi u kombinaciji s gusto postavljenim podvlaknima zadovoljit će i najstrože kritičare.  Mješoviti je oblika vlakana , izrađenih od polietilena, a podloga je od 100% polipropilenske tkanine s runom. Sadrži 12 600 šavova po metru kvadratnom, te čak 20 šavova na 10 dužnih centimetara. Proizvod je u potpunosti pet friendly, te ne predstavlja nikakvu opasnost za djecu. Nije obavezno nikakvo održavanje poput navodnjavanja i košenja, ali ju je poželjno po potrebi četkati. Zahvaljujući drenažnim otvorima između šavova, zagarantirana je vodopropusnost od 60 litara po minuti na 100 kvadratnih centimetara. Masa proizvoda po metru kvadratnom iznosi 2 954 grama. Maksimalna dužina pojedinačne role je 25 metara, a širina 4 metra.